Wat is wimper lift/ lash lifting?

Elleebana One Shot Lash Lift is de nieuwste én hotste trend in de wimper industrie! Het Australische merk Elleebana staat bekend om haar innovatieve ontwikkelingen in de beauty branche.Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk om volle & gelifte wimpers te creëren die wekenlang mooi blijven. Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen. Met maar een korte behandeltijd geeft het de meest geweldige resultaten voor 6 tot zelfs 8 weken! De formule zorgt óók voor gevoede dus gezonde wimpers.

Voor wie is deze Lash lifting behandeling geschikt?

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange of steile wimpers en ook “overkrulde” wimpers zijn geschikt. Zijn de wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je wenst? Ook dan is deze behandeling dé ultieme oplossing. De minimale leeftijd voor deze behandeling is 16 jaar.

Hoe gaat deze Lash lifting behandeling in z’n werk?

We beginnen met het doornemen van de behandeling en beantwoorden jouw vragen. Vervolgens neem je plaats in de behandelstoel en worden je wimpers schoongemaakt. Hierna plakken wij jouw onderwimpers af omdat we deze natuurlijk niet mee willen krullen. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de traditionele permanent rollers, klemmetje of schildjes. Dit om een meer natuurlijke gelift effect te geven vanaf de wimperrand. Deze plaatsen we met speciale gel op je bovenoogleden waarna we de wimpers om de rods heen krullen. Hierna wordt de Lifting crème aangebracht, deze is volledig veilig en loopt absoluut niet in de ogen, na enkele minuten wordt deze crème verwijderd en brengen we de Fixing crème aan, ook deze wordt na enkele minuten verwijderd. Vervolgens kunnen we jouw wimpers nog verven (tinting), dit raden wij altijd aan! Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Gedurende de hele behandeling heb je je ogen gesloten.

Waarom kiezen voor Elleebana One Shot lash lift?

 • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions
  • Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
  • Geschikt voor lange en korte wimpers
  • ’s Werelds snelste applicatie techniek
  • Resultaat van mogelijk 6 tot zelfs 8 weken
  • Een comfortabele en betaalbare behandeling
  • Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen
  • Formaldehyde-vrij
  • Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!

Tips voor de behandeling

Na de behandeling:

Jouw wimpers mogen 24 uur niet nat worden
De eerste 48 uur na de behandeling kun je geen mascara gebruiken of je gezicht reinigen met make up reiniging

Maak vrijblijvend een afspraak