Microblading Hoogezand

Bij Microblading Hoogezand kun je terecht voor microblading behandelingen. Wij microblading, microblading & shading & Ombre Powder brows behandelingen aan.

Hairstrokes / Microblading

De hairstrokes techniek is DE aller nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met de hairstrokes kan de perfecte natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd worden.

De eerste stap is het bepalen/tekenen van de vorm van de wenkbrauw om deze te perfectioneren. Hierbij wordt rekening gehouden met de anatomie van het gezicht en de ‘golden ratio'( een kompas en passer waarmee symmetrische vorm wordt gemeten. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een computer programma om te controleren of de wenkbrauwen symmetrisch zijn.

Vervolgens kunt u de wenkbrauwen bekijken, bespreken en laten aanpassen totdat u helemaal tevreden bent met de nieuwe vorm. Pas als u tevreden bent gaat de microblading van start. De kleur van het pigment wordt afgestemd op uw natuurlijke haarkleur.

Met een blade/mesje (12 micronaalden op een rij) worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee in de opperhuid. De hairstrokes/ microblading techniek is dan ook een speciale permanente make-up techniek die een mooie en “natuurlijke look” geeft aan uw wenkbrauwen. Er worden als het ware imitatiehaartjes getekend in de huid met het mesje en kleurpigment tussen de bestaande haartjes in,Het is een totaal nieuwe techniek en de haartjes zien er echt messcherp en realistisch uit, zodat uw wenkbrauwen er strakker en mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk. Kortom wenkbrauwen kunnen in een mooie natuurlijke strakke vorm worden gecorrigeerd of verbeterd door middel van de hairstrokes techniek.

Voor de behandeling wordt totaal 2 tot 2.5 uur ingeboekt. Na de eerste behandeling volgt de gratis nabehandeling( touch up) binnen 4 tot 6 weken voor een optimaal resultaat.

Diensten

Microblading

Met een blade/mesje (12 micronaalden op een rij) worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee in de opperhuid. De hairstrokes/ microblading techniek is dan ook een speciale permanente make-up techniek die een mooie en “natuurlijke look” geeft aan uw wenkbrauwen. Er worden als het ware imitatiehaartjes getekend in de huid met het mesje en kleurpigment tussen de bestaande haartjes in.

Lees meer

Ombre wenkbrauwen

Met de ombre techniek wordt er een strakke vorm,  en een 3d vorm gecreëerd door met schaduw lagen te werken. Het is een meer gestylde wenkbrauw.

Het bijzondere ligt vooral in de opbouw van schaduw  en het spelen met licht en donker. Een zachte poederige aanzet oplopend naar een krachtige vollere ‘buik’ en staart van de wenkbrauw. Maar ook een volle onderlijn geeft een mooi strak effect met een poederige schaduw aan de bovenkant.

Lees meer

3d wenkbrauwen

Bij dit techniek combineer ik twee verschillende technieken ( microblading en schaduw) ,om tot een voller resultaat te komen, als de klant te weinig eigen haartjes heeft, of als er bijvoorbeeld alleen in het middenstuk haartjes zijn.

Door vooral in de stukjes waar nauwelijks eigen haartjes zijn  ook schaduw toe te passen, wordt de overgang van pmu en echte haartjes zo  onopvallend/natuurlijk mogelijk gemaakt.

Lees meer

Over Microblading Hoogezand

Microblading Hoogezand by Lash Artist Amrita Falli staat voor klasse en voor natuurlijke schoonheid door middel van pmu. Wimperextensions en microblading is mijn specialiteit.  Bij mij bent u in getrainde handen van specialist in een exclusief kader.

Bij mij kunt u terecht voor permanente wenkbrauwen en wimperextensions. U ziet er merkbaar beter uit op een natuurlijke manier  en uw omgeving vraagt zich af hoe dat komt, en dat zonder plastische chirurgie. Dat is mijn kunst.

Mijn perfectionisme toont zich in mijn werkwijze, portfolio en recensies van mijn klanten. Experts  hebben mij de techniek bijgebracht, welke ik op een zo perfect mogelijke wijze wil toepassen voor uitstekende resultaten.  Dit gaat verder dan een goed resultaat. Voor mij is het belangrijkste dat de klanten blij en tevreden naar huis gaan. Ik neem alle tijd om naar de wensen van de klant te luisteren en neem deze mee in mijn behandeling.

Om de uitstraling van uw gezicht te optimaliseren, corrigeren, verjongen en frisser te maken is niet altijd een facelift of botox inspuitingen nodig. Ik garandeer u een verrassend en natuurlijk resultaat met de PMU.