Over Amrita

Microblading Hoogezand by Lash Artist Amrita Falli staat voor klasse en voor natuurlijke schoonheid door middel van pmu. Wimperextensions en microblading is mijn specialiteit.  Bij mij bent u in getrainde handen van specialist in een exclusief kader.

Bij mij kunt u terecht voor permanente wenkbrauwen en wimperextensions. U ziet er merkbaar beter uit op een natuurlijke manier  en uw omgeving vraagt zich af hoe dat komt, en dat zonder plastische chirurgie. Dat is mijn kunst.

Mijn perfectionisme toont zich in mijn werkwijze, portfolio en recensies van mijn klanten. Experts  hebben mij de techniek bijgebracht, welke ik op een zo perfect mogelijke wijze wil toepassen voor uitstekende resultaten.  Dit gaat verder dan een goed resultaat. Voor mij is het belangrijkste dat de klanten blij en tevreden naar huis gaan. Ik neem alle tijd om naar de wensen van de klant te luisteren en neem deze mee in mijn behandeling.

Om de uitstraling van uw gezicht te optimaliseren, corrigeren, verjongen en frisser te maken is niet altijd een facelift of botox inspuitingen nodig. Ik garandeer u een verrassend en natuurlijk resultaat met de PMU.

Ik ben als permanente make up specialiste opgeleid door Phibrows een jaar lang. Ik vind het belangrijk om alles te leren. Nu mag ik eindelijk aan de slag na het behalen van mijn diploma’s.

Wilt u er dag en nacht verzorgd uitzien, ook de deur uit kunnen zonder uren voor de spiegel te staan of make up te dragen. Bent u brildrager of vind u het moeilijk om u op te maken. Bent u allergisch voor gewone make up dan is de permanente make up ideaal voor u.

Veiligheid Staat voorop

Voor de behandelingen worden Phibrows pigmenten gebruikt. De pigmenten van Phibrows staan erom bekend dat ze niet verkleuren( geen paars, rood, blauw), niet uitlopen en 100% veilig zijn. (door de GGD gecontroleerd en goedgekeurd)

Weetje u nog niet zeker wat voor wenkbrauwen u ongeveer wilt? Neem een kijkje op facebook of op instagram voor een voorbeeld dan kijken wij samen er na tijdens de intake!

With love,

Amrita Falli