Microblading

Wenkbrauwen
Wenkbrauwen die met de jaren steeds dunner zijn geworden, te veel zijn geëpileerd of gewoon wat haartjes en/of vorm missen kunnen door middel van de hairstroke methode weer echte eyecatchers worden. Super mooi en natuurlijk en niet van echt te onderscheiden. Soms is het een kwestie van een heel nieuwe vorm creeëren, maar het kan ook zijn dat je je wenkbrauwen net iets voller wilt. Voor iedereen is er een unieke en geschikte toepassing. Jouw wensen staan voorop samen met een mooi en natuurlijk resultaat.

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen met de allerlaatste technieken en pigmenten perfect worden gecorrigeerd.

Hairstrokes/ Microblading behandeling

De hairstrokes techniek is DE aller nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met de hairstrokes kan de perfecte natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd worden.

De eerste stap is het bepalen/tekenen van de vorm van de wenkbrauw om deze te perfectioneren. Hierbij wordt rekening gehouden met de anatomie van het gezicht en de ‘golden ratio'( een kompas en passer waarmee symmetrische vorm wordt gemeten. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een computer programma om te controleren of de wenkbrauwen symmetrisch zijn.

Vervolgens kunt u de wenkbrauwen bekijken, bespreken en laten aanpassen totdat u helemaal tevreden bent met de nieuwe vorm. Pas als u tevreden bent gaat de microblading van start. De kleur van het pigment wordt afgestemd op uw natuurlijke haarkleur.

Met een blade/mesje (12 micronaalden op een rij) worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee in de opperhuid. De hairstrokes/ microblading techniek is dan ook een speciale permanente make-up techniek die een mooie en “natuurlijke look” geeft aan uw wenkbrauwen. Er worden als het ware imitatiehaartjes getekend in de huid met het mesje en kleurpigment tussen de bestaande haartjes in,Het is een totaal nieuwe techniek en de haartjes zien er echt messcherp en realistisch uit, zodat uw wenkbrauwen er strakker en mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk. Kortom wenkbrauwen kunnen in een mooie natuurlijke strakke vorm worden gecorrigeerd of verbeterd door middel van de hairstrokes techniek.

Voor de behandeling wordt totaal 2 tot 2.5 uur ingeboekt. Na de eerste behandeling volgt de gratis nabehandeling( touch up) binnen 4 tot 6 weken voor een optimaal resultaat.

Ombre wenkbrauwen:

Wat is de ombre techniek?
Een nieuwe trend is de Ombre-wenkbrauw!

Met de ombre techniek wordt er een strakke vorm,  en een 3d vorm gecreëerd door met schaduw lagen te werken. Het is een meer gestylde wenkbrauw.

Het bijzondere ligt vooral in de opbouw van schaduw  en het spelen met licht en donker. Een zachte poederige aanzet oplopend naar een krachtige vollere ‘buik’ en staart van de wenkbrauw. Maar ook een volle onderlijn geeft een mooi strak effect met een poederige schaduw aan de bovenkant. Het is ook mogelijk de ombre techniek te combineren met de microblading techniek.

Dus vind u  gestylde wenkbrauwen mooier bij u  staan, of wilt u wat meer opvallende wenkbrauwen? Dan is de ombre brows echt iets voor u!

,om tot een voller resultaat te komen, als de klant te weinig eigen haartjes heeft, of als er bijvoorbeeld alleen in het middenstuk haartjes zijn. Door vooral in de stukjes waar nauwelijks eigen haartjes zijn  ook schaduw toe te passen, wordt de overgang van pmu en echte haartjes zo  onopvallend/natuurlijk mogelijk gemaakt.  Bij de microblading techniek hoort een bepaalde afstand tussen de strokes te zitten, anders kan t na t genezen helen tot een dikke streep. Als de klant weinig of helemaal geen haartjes heeft zie je dus teveel huid tussen de strokes zitten, en die vul ik dan als het ware met schaduw, zodat het een voller en natuurlijker effect krijgt.

3d wenkbrauwen:

Bij dit techniek combineer ik twee verschillende technieken ( microblading en schaduw) ,om tot een voller resultaat te komen, als de klant te weinig eigen haartjes heeft, of als er bijvoorbeeld alleen in het middenstuk haartjes zijn. Door vooral in de stukjes waar nauwelijks eigen haartjes zijn  ook schaduw toe te passen, wordt de overgang van pmu en echte haartjes zo  onopvallend/natuurlijk mogelijk gemaakt.  Bij de microblading techniek hoort een bepaalde afstand tussen de strokes te zitten, anders kan t na t genezen helen tot een dikke streep. Als de klant weinig of helemaal geen haartjes heeft zie je dus teveel huid tussen de strokes zitten, en die vul ik dan als het ware met schaduw, zodat het een voller en natuurlijker effect krijgt.

Combinatie techniek:

Bij dit techniek combineer ik twee verschillende technieken ( microblading en schaduw) om tot een voller resultaat te komen, als de klant te weinig eigen haartjes heeft, of als er bijvoorbeeld alleen in het middenstuk haartjes zijn. Door vooral in de stukjes waar nauwelijks eigen haartjes zijn ook schaduw toe te passen, wordt de overgang van pmu en echte haartjes zo  onopvallend/natuurlijk mogelijk gemaakt.  Bij de microblading techniek hoort een bepaalde afstand tussen de strokes te zitten, anders kan t na t genezen helen tot een dikke streep. Als de klant weinig of helemaal geen haartjes heeft zie je dus teveel huid tussen de strokes zitten, en die vul ik dan als het ware met schaduw, zodat het een voller en natuurlijker effect krijgt.

Maak vrijblijvend een afspraak